Me and the Bees tornen amb el seu tercer disc d’estudi “Menos mal”


Me and the Bees
tornen amb el seu tercer disc d’estudi “Menos mal”. 15 cançons que són un càlid homenatge al pop assolellat de tornades imbatibles i harmonies celestials. Un disc que és un imant per als al·lèrgics a la quietud.

Produït per l’inimitable Joan Colomo (La Célula Durmiente, Zeidun, The Unfinished Sympathy) i l’espiritual Dalmau Boada (Esperit !, Zeidun, Les Aus, The Cheese) als estudis Cal Pau. El resultat final abraça una quotidianitat que passa de focs artificials, un hedonisme pop en què Me and the Bees sempre surten victoriosos. Tot això deixant que les veus flueixin amb total llibertat de moviments, on Esther, Carlos i Verónica juguen a intercanviar rols vocals amb resultats celestials. Pensin en tots aquests noms dels seixanta de les Supremes a Smokey Robinson, dels Beach Boys als Byrds i afegeixin el soroll dels noranta. El còctel de Me and the Bees recull la millor tradició de les girl-bands i el pop sixtie i la marida amb l’indie de l’escola Pavement.

Des de La Castanya obren el PRE-ORDER de”Menos mal” per a tots aquells que us vulgueu fer amb l’edició limitada del vinil en color groc transparent. També han fet uns Super Combos amb tots els seus discos en CD i LP a preus especials.

Me and the Bees ja han anunciat les seves primeres dates de presentació a Barcelona el proper dia 7 d’abril a la nova Be Good costat de Yumi Yumi Hip Hop i Negre, ia Madrid el proper 5 de maig dins del cicle / festival Sound Isidre a la sala Funhouse.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *