El Design Market torna aquest Nadal a Barcelona


Arriba la 6a edició del Design Market del FAD, que tindrà lloc els dies 22, 23 i 24 de Desembre al Disseny Hub Barcelona, seu del FAD i centre de referència del disseny a la ciutat.

El Design Market torna de nou aquest Nadal, en la seva sisena edició, després del gran èxit obtingut en els últims anys. Sens dubte, aquest mercat s’ha convertit en un imprescindible per als amants del bon disseny, gràcies a la qualitat de la selecció d’expositors i el seu entorn privilegiat, el Disseny Hub Barcelona.

El Design Market reuneix els millors creadors actuals, nous talents i les marques més rellevants a l’avantguarda del disseny independent. La selecció de participants és allò que el converteix en un mercat diferent, ja que sempre es realitza sota uns paràmetres de rigorositat en el disseny i qualitat de les peces. Un any més, aquesta selecció ha estat realitzada per membres de les associacions del FAD en les diferents disciplines del disseny: ADI-FAD, disseny industrial, ADG-FAD, disseny Gràfic, A-FAD, art i artesania, MODA-FAD, moda i complements, i ARQUIN-FAD, arquitectura i interiorisme. En definitiva, al Design Market hi trobarem objectes per a la llar i la persona, moda i complements, joieria contemporània, productes d’artesania, publicacions, elements gràfics (pòsters, llibretes, calendaris, vinils…), mobiliari, il·luminació i obres d’art de sèrie limitada, entre altres.

El mercat comptarà a més amb un espai gastrònomic amb joves emprenedors del món de la restauració que tenen especial cura en el disseny de les seves propostes. A més, es duran a terme tallers entorn al disseny per a grans i petits, el que el fa molt atractiu per a les famílies.

Disseny de l’espai a càrrec de l’estudi Takk

Al Design Market contingut i continent són igual d’importants. Per això el disseny de l’espai s’encarrega cada any a un equip de dissenyadors emergents que té el repte de dissenyar una posada en escena especial. Aquest any el disseny de l’espai arriba de la mà de Takk, l’estudi format per la Mireia Luzárraga i l’Alejandro Muiño. Els espais que dissenyen són experimentals, jugant amb materials procedents de la cultura contemporània incorporant-los a la natura per establir una nova noció de bellesa. Han estat guardonats en diferents competicions nacionals i internacionals, a més de ser finalistes l’any 2011 i seleccionats el 2014 i 2017 en la categoria d’Efímers dels Premis FAD d’Arquitectura.

Design Market
Data: del 22 al 24 de desembre
Horari:
Divendres 22/12: de 17 a 21 h.
Dissabte 23/12: de 10 a 21 h.
Diumenge 24/12: de 10 a 16 h.
Lloc: Disseny Hub Barcelona (Pl. de les Glòries, 37-38. Barcelona)
Accés: 1 €

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *